Bevallen, en dan?

Een bevalling heeft enorm veel impact op je lichaam. Je lichaam moet hier langzaam van herstellen. Wel is het belangrijk dat je beweegt en aan je conditie gaat werken. Bij de cursus mamafit staat het vinden en behouden van een nieuwe lichamelijke balans centraal. Bij deze training wordt gewerkt in kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht gegeven kan worden.

De training is er op gericht de conditie van vrouwen die net moeder zijn geworden weer op te bouwen. Naast algemene fitness ligt het accent van de cursus op het herstel van de bekkenbodem en de buikspieren.

Ook wordt aandacht besteed aan je houding, ontspanningsoefeningen. De cursus vormt de ideale brug tussen de bevalling en het weer hervatten van je dagelijkse bezigheden en sport.

Tarieven

10 rittenkaart € 95,00
5  rittenkaart  € 50,00

Tip! Dien de nota in bij je zorgverzekeraar, steeds meer zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de ZwangerFit. N.B. de zwangerFit kan niet als fysiotherapie worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Wanneer?

De training vindt plaats op woensdagmorgen van 9.00 uur tot 10.00 uur en de donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in onze praktijk aan de Noordbargerstraat 14.

Doe nu mee met een gratis proefles!