Medyjet Boeken

Welkom op de boekingspagina van de Medyjet. Dit geweldige apparaat zorgt voor ontspannen en goed doorbloedde spieren. Deze weldaad voor het lichaam is nog maar een paar klikken bij u vandaan.

Lees hier meer over de Medyjet.

Hulp bij herhaalde afspraken

Omdat we de drempel voor het gebruik van de Medyjet graag laag willen houden, staat hier een korte beschrijving hoe we gemakkelijk meer afspraken achter elkaar kunnen boeken.

1.

Om meer afspraken achter elkaar te kunnen boeken, moet na het selecteren van de startdatum en tijd, de knop “Herhaal deze afspraak” aan worden gezet. Druk hierna op “Ga verder”.

 

2.

Bij de keuzemogelijkheid “herhaal” kan gekozen worden voor: dagelijks, wekelijks of maandelijkse afspraken voor de Medyjet. Dit is handig voor wanneer u een acute klacht heeft of wanneer u uw klachten wilt laten onderhouden met een lagere frequentie van behandelingen.

 

3.

Bij het keuzemenu “Tot:” kan de einddatum worden gekozen. U kan heel ver vooruit plannen. 

4.

Rechts van de einddatum, bij “tijdstip(pen):” kunt u het aantal afspraken zien wat u aan het plannen bent. Natuurlijk kunt u dit aantal aanpassen.

5.

Druk nu op “ga verder”. In het volgende scherm, zie hieronder, kunt u de tijd en datum van de individuele afspraken aanpassen.

6.

In het scherm waar u bent aangekomen, kunt u de tijd en datum van de individuele afspraken aanpassen. Druk hiervoor op het potloodje. U kunt ook afspraken “weggooien” middels het prullenbakje.

Druk hierna op “Ga verder” om uw gegevens in te vullen en verder te gaan naar betalen.