Vanwege het coronavirus bieden wij nu de zwangerfit cursus online aan.

Ben je zwanger en wil jij je op een actieve manier voorbereiden op de bevalling? Dan is ZwangerFit online iets voor jou!

ZwangerFit is een leuke en actieve zwangerschapscursus. Bij ZwangerFit bereid je, je op een prettige en praktische manier voor op de bevalling. Voordeel van deelname is dat de fitheid en spierkracht van alle spieren langer behouden blijft of zelfs wordt verbeterd. Ook kan er al vroeg in de zwangerschap preventief getraind worden en advies gegeven worden op het gebied van bekken en bekkenbodem.

Deelname is mogelijk vanaf de 16e week in de zwangerschap tot aan de bevalling, maar ook na de bevalling kan je komen trainen. ZwangerFit bevordert het herstel en terugkeer naar het activiteitenniveau van voor de zwangerschap. Na de geboorte van je baby kun je al vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling oefenen tot zelfs 9 maanden na de bevalling.

ZwangerFit bestaat uit o.a. aerobics, fitness en oefeningen. Daarnaast is natuurlijk het uitwisselen van ervaringen met andere zwangeren een leuke bijkomstigheid. Wij zijn geregistreerd bij het YVLO Zwangerschaps netwerk. Geregistreerde YVLO-ZwangerFit® Trainers zijn de best opgeleide zwangerschapsbegeleiders in Nederland, met de meest uitgebreide opleiding over zwangere vrouwen, training en coaching tijdens de zwangerschap, waardoor ze jou als zwangere creatief, gevarieerd en zeer vakkundig zwangerschapsbegeleiding kunnen geven. Geregistreerde YVLO-ZwangerFit®Trainers worden met nascholingen up to date gehouden om de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Lijkt het je leuk om gezellig en actief met andere zwangere dames te komen trainen? Een proefles is gratis! Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Doe nu mee met een gratis proefles!

Tarieven

10 rittenkaart € 95,00
5  rittenkaart  € 50,00

Tip! Dien de nota in bij je zorgverzekeraar, steeds meer zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de ZwangerFit. N.B. de zwangerFit kan niet als fysiotherapie worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Wanneer?

De training vindt plaats op de donderdagavond van 19.15 uur tot 20.15 uur in onze praktijk aan de Noordbargerstraat 14.