Onze aanpak

Fysiotherapie Health Emmen stelt zich tot doel de best kwalitatief fysiotherapeutische zorg ‘best practice’ te leveren. Met bewezen behandelmethoden en zoveel mogelijk tegemoet komend aan de wensen van de cliënt.Onze fysiotherapeuten werken vanuit een enthousiaste teamspirit, met ieder zijn eigen specifieke vaardigheden en persoonlijke aandacht waarbij wij samen met u tot de beste oplossing komen.

Met de moderne en sfeervolle inrichting van de praktijk bieden wij een optimale ambiance voor een prettige en aangename behandeling. ‘ik ben in goede deskundige handen’ is het gevoel wat u aan de behandeling moet overhouden. Wij zijn de praktijk waar u zich thuis voelt.

De eerste behandeling gebruiken wij om inzicht in uw klachten te krijgen d.m.v. een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Samen met u wordt er daarna een behandelplan opgesteld. Maak uw wensen t.a.v. de behandeling goed kenbaar. Blijf bij de volgende behandelingen vragen stellen en geef duidelijk aan wat er in uw klachtenbeeld verandert. Deze informatie geeft ons en u een beter inzicht in het herstelproces.