FysioFitcamp Emmen

fysiofitcamp

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een uitdagende training in de buitenlucht?

Wil jij jouw kracht, flexibiliteit, coördinatie, stabiliteit en uithoudingsvermogen verbeteren? Doe met ons mee!

Wegens groot succes van vorig jaar zijn we ook dit jaar weer gestart met FysioFitcamp Emmen!

In groepsverband lekker in de frisse buitenlucht sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Iedereen kan meedoen!

Wij hebben vorig jaar een uitdagend parcours gebouwd achter onze praktijk waar de training wordt gegeven. Wij noemen het ook wel onze “speeltuin”.  Dus niet trainen in een sportschool, maar lekker buiten in het zand! Met steeds wisselende oefeningen en obstakels welke overwonnen moeten worden train je zeer effectief aan je kracht, flexibiliteit, coördinatie, stabiliteit en uithoudingsvermogen.

Wij trainen op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Bij slecht weer trainen we in één van de oefenzalen in de praktijk.

Na deze uitdagende training kan je gebruik maken van onze wellness. De whirlpools, sauna’s, onze unieke bodybrush en/of watermassagebed zorgen voor een heerlijke ontspanning na het trainen, een echte beloning na hard werken aan je lichamelijke gezondheid!

Een keer meedoen? Een proefles is gratis! Neem gerust iemand mee om het samen te proberen! Geef je nu op! Tel: 0591-659569 of via mail: info@health-emmen.nl.

Hieronder een korte impressie hoe een training eruit kan zien:

 

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Doe nu mee met een gratis proefles!” txt_align=”center” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”Klik hier om je aan te melden” btn_color=”white” btn_align=”center” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.health-emmen.nl%2Fcontact%2F|title:http%3A%2F%2Fwww.health-emmen.nl%2Fcontact%2F|” css=”.vc_custom_1457614245055{background-color: #2186d3 !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]